Järjestelmäseinät

Aina toimiva ja tyylikäs tilaratkaisu muuttuvaan toimintaympäristöön.

Muunneltava Divio-järjestelmäseinäjärjestelmä vastaa monikäyttöisyyden ja muunneltavuuden vaatimuksiin. Esteettisyys, ääneneristävyys ja ympäristöystävällisyys ovat asioita, jotka kuuluvat itsestään selvinä väliseinäjärjestelmän ominaisuuksiin. Myös tehokkuus, täysi palvelu ja kokonaistaloudellisuus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Divio-väliseinäjärjestelmästä kannattavan ratkaisun.

Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai vanhan saneeraaminen, Divio-väliseinä on oikea ratkaisu. Se on pitkän kehityksen tulos ja vakiintunut järjestelmä. Vaikka pintamateriaalit ja ulkonäköseikat vaihtelevat, perustana on aina modulimittainen elementti. Muutoksia voidaan tehdä helposti ja uudet osat sopivat vaivatta entisiin moduleihin. Järjestelmän etuina ovat sen muunneltavuus ja nopea asennettavuus, listattomat liitokset ja ulkonäön vaihdeltavuus. Divio on jokaisessa kohteessa omannäköisensä, mutta perustuu aina samaan rakenteeseen.

Divio-väliseinäjärjestelmään kuuluvat lasiseinät, umpiväliseinät, ovet, sähköpielet ja otsarakenteet. Näiden välisiin liitoksiin ei tule minkäänlaisia peitelistoja, vaan liitokset ovat jo itsessään tiiviitä ja mittatarkkoja. Näin profiilit ovat siroja ja nykyarkkitehtuuriin hyvin sopivia.

Divio on vaivaton vaihtoehto. Väliseinäratkaisu suunnitellaan ja asennetaan valmiiksi. Teemme myös kaikki muutostyöt avaimet käteen -periaatteella. Divio-järjestelmäväliseinä antaa toimistolle mahdollisuuden muuntua tilatarpeiden mukana.